Lastenlahjatalo
Tilausohjeet   Toimitusehdot   Yritysinfo   Ota yhteyttä   Lue myös tämä   
Oma asiakastili
Tuotteet
 
 
Lisäinfoa
 
Usein kysytyt kysymykset
Anna palautetta!
Uutta
 
56599 Muumi Xylofoni
56599 Muumi Xylofoni
15.90EUR
Näytä viimeiset lisäykset
Maksutavat
 

Toimitusehdot

Voimassa 31.03.2009 alkaen


Yhteystiedot:
Puh. 040 5516888
e-mail: asiakaspalvelu@lastenlahjatalo.fi
Osoite: Pisanniitty 4 B 14, 02280 Espoo

 

Yleistä verkkokaupasta:

Verkkokaupan tuotteita myy Lasten lahjatalo, joka on Jasmel Oy:n verkkokauppaa harjoittava aputoiminimi.
( y-tunnus 0998928-1). Jasmel Oy on perustettu vuonna 1994, joten meillä on jo vuosien kokemus lapsille suunnatuista tuotteista. Toimitamme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja yhteisöille Manner-Suomeen, verottomasti Ahvenanmaalle sekä Viron SmartPost automaatteihin . Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (poislukien Ahvenanmaan lähetykset). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. HUOM! Jos tilaat Ahvenanmaalle, valitse osoitetiedoissa maatunnukseski Åland.

Tilaaminen:

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.lastenlahjatalon ostoskorin kautta. Halutessasi voit tilata myös soittamalla meille numeroon 040 5516 888 tai erillisellä sähköpostiviestillä. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusmaksut:

- NOUTO POSTIN PAKETTIAUTOMAATISTA: Toimitusmaksu 5 euroa. Lista pakettiautomaateista

- POSTIPAKETTI: Nouto omasta tai valitsemastasi postista: Toimitusmaksu 5 euroa.

-POSTI EXPRESS-PAKETTI: Toimitetaan yritysosoitteeseen virka-aikana. Toimitusmaksu 9 euroa.

-POSTIN KOTIPAKETTI: Posti onyhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä, jolloin sovitaan jakeluaika. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. Toimitusmaksu: 9 euroa.

 
HUOM! ALLE 20 EURON TILAUKSISSA PIENTOIMITUSLISÄ 2 EUROA!

Varaamme oikeuden lähettää pienet, alle 3 cm:n paksuiset lähetykset myös kirjeenä taikka postilaatikkoon kannettavana pienlähetyksenä.

MUISTA AINA LAITTAA PUHELINNUMERO YHTEYSTIETOIHISI. POSTI LÄHETTÄÄ TILAUKSEN SAAPUMISILMOITUKSEN MATKAPUHELIMEEN TEKSTIVIESTILLÄ.


Toimitusaika

Toimitusaikamme on normaalisti kahdesta viiteen (2-5) työpäivää. Loma-aikoina voi toimitusaika olla pidempikin. Mahdollinen poikkeava toimitusaika on aina näkyvästi mainittu sivuillamme.

Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Lastenlahjatalo.fi toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista. Tarvittaessa toimitamme lähetyksen pakettikoodin, jolla toimituksen kulkua voi seurata postin kotisivuilla ja noutaa heti, kun lähetys on saapunut postiin.

Kunkin tuotteen kohdalla on merkintä se saatavuudesta. Mikäli tilattua ja jo mahdollisesti maksettuakin tuotetta ei jostain syystä kuitenkaan voida heti toimittaa, otamme aina yhteyttä joko kauppasumman palauttamiseksi, mahdollisen jälkitoimitusajankohdan sopimiseksi taikka korvaavan tuotteen valitsemiseksi.

Jos tilaus toimitetaan pakettina, lähetämme vielä erillisellä viestillä pakettikoodin, jolla voi seurata lähetyksen kulkua postin kotisivuilla ja noutaa lähetyksen heti, kun se on tullut perille. Kun lähetys on perillä postissa, posti lähettää joko tekstiviestillä, sähköpostiviestillä taikka paperisella ilmoituksella tiedon noudettavasta lähetyksestä. Jos pakettikoodia ei tule, on lähetys toimitettu kirjeenä. Kirjelähetyksissä ei ole lähetyskoodia eikä niiden kulkua voi seurata.

HUOM! JOS LÄHETYS TOIMITETAAN MUUHUN KUIN TILAAJAN OSOITTEESEEN, TULISI LISÄTIEDOISSA ANTAA MYÖS VASTAANOTTAJAN SÄHKÖPOSTIOSOITE JA PUHELINNUMERO, JOTTA POSTI VOI TOIMITTAA SAAPUMISILMOITUKSEN VASTAANOTTAJALLE.

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröityminen kuitenkin kannattaa etenkin, jos aikoo myöhemminkin tilata tuotteitamme. Rekisteröityminen kannattaa tehdä jo ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Rekisteröitymisen vaiheet;
a) Rekisteröityminen kuluttajana Lasten lahjatalon asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Lasten lahjatalo rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Lasten lahjatalon asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Lasten lahjatalo sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille.
c) Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Tilauksen sitovuuus:

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse (puhelin 040 5516 888). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Lasten lahjatalo on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen. Jos tilausvahvistusta ei jostain syystä tule, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä joko sähköpostilla taikka soittamalla.

Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postist Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Lasten lahjatalolla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Hinnat:

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on  Lasten lahjatalo verkkokaupassa osoitteessa www.lastenlahjatalo.fi Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Lasten lahjatalo pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
Tilaukseen lisätään toimituskulut ja mahdollinen pientoimituslisä.


Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on ennakkomaksu, pidämme varausta 14 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

 

Maksutavat:

Tässä kohtaa valitset tilauksen maksutavan.

Maksa heti verkossa:  Verkkomaksusta löytyvät kaikkien pankkien verkkomaksupainikkeet, luottokunnan Visa, Visa Electron ja Mastercard, Jousto lasku tai Jousto osamaksu, SveaWebPay Lasku ja Osamaksu, Euroloan lasku ja osamaksu, Collectorin lasku kuluttajille, Collectorin lasku yrityksille, kännykkämaksaminen, Pivo, Mobilepay sekä Masterpass. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

SveaWebPay Lasku sekä pinssit

Svea Ekonomi eKauppa (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan vähintään 14 päivän maksuajalla. Valitessasi maksutavaksi Svea Laskun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pisteesi osoitteessa www.svea.fi/pins. Huomioithan seuraavat asiat:

Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan.
Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä tai mikäli käytät ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Laskun muuttaminen luotoksi

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmat luottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi.

Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.


Osamaksu sekä pinssit

Svea Ekonomi eKauppa (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Valitessasi maksutavaksi Svea Osamaksun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pisteesi osoitteessa www.svea.fi/pins.

Voit maksaa ostoksesi luotolla osissa, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Käyttäessäsi ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen, muussa tapauksessa ostokset toimitetaan Väestörekisteristä löytyvään osoitteeseesi.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Saat kotiisi luottosopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös luoton tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.
Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin edellä olevan linkin kautta. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Svea noudattaa henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.


Yhteystiedot:

Svea Ekonomi Ab, filial i Finland
Atomitie 2 C
00370 HelsinkiJOUSTO on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com
Tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla ja toimitus voi olla myös muuhun osoitteeseen kuin tilaajan omaan kotiosoitteeseen.

Kännykkämaksaminen:
Kännykällä maksettaessa tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Yksityishenkilön ennakkomaksu;
Tilausvahvistuksessa saat tarvittavat tiedot ennakkomaksua varten Laskun voit maksaa verkkopankissasi, maksuautomaatilla taikka pankin tiskillä. Tarvittaessa voimme lähettää ennakkolaskun myös postissa. Laskun voit pyytää tilauksen lisätiedoissa.

Lasku yrityksille ja yhteisöille: Toimitamme laskun lähetyksen mukana tai pyydettyyn osoitteeseen taikka e-laskuna. Luoton edellytyksenä yrityksille ovat moitteettomat luottotiedot ja riittävät historiatiedot maksukäytäntöjen todentamiseksi. Käytännössä edellytämme myös, että yritys on toiminut vähintään vuoden ajan ja toimitus tapahtuu yrityksen viralliseen osoitteeseen. Yrityksen luottoraja on yleensä 250 euroa. (tästä voidaan erikseen sovittaessa kuitenkin poiketa). Julkisyhteisöiden tilauksissa ei ole luottorajaa. HUOM! Tämä maksutapa ei ole tarkoitettu yksityishenkilöille. Pyydämme valitsemaan joko Everyday verkkolaskun taikka ennakkomaksun pankkisiirrolla. Jos yksityishenkilö valitsee tämän maksutavan, tilaus peruuntuu automaattisesti.

Käteinen: Noudettaessa Espoon toimipisteestämme voi tilauksen maksaa myös käteisellä taikka pankki- ja luottokortilla. Emme vastaanota yli 50 euron seteleitä.
  

Palautukset:

Tarjoamme edelleen veloituksettoman palautusmahdollisuuden. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja tuotepakkauksen olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa

Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lasten lahjatalo.fi ENNEN tuotteen palauttamista. Kuluttaja voi palauttaa tuotteen/tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta. Palautus lähetetään osoitteeseen Jasmel Oy, Pisanniitty 4 B 14, 02280 ESPOO.  Palautusosoitteen yläpuolelle pyydämme merkitsemään sopimustunnuksemme 617008.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset:

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiata vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Reklamaatiot:

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Lasten lahjatalolle joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lastenlahjatalo.fi tai soittamalla numeroon 040 5516 888. Pyydämme aina ottamaan meihin yhteyttä ennen palautuksen suorittamista.

Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Lasten lahjatalon antamien ohjeiden mukaisesti Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Lasten lahjatalo palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.Asiakkaan tulee liittää tilimumeronsa palautuksen suorittamista varten joko lähettämäänsä sähköpostiin taikka paketin mukana.

Riitojen ratkaisu:

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Rekisteriseloste:


LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE


Rekisterinpitäjä: 
Lasten lahjatalo.fi/Jasmel Oy
Pisanniitty 4 B 14
02280 ESPOO
Rekisterin nimi: Yritys asiakasrekisteri
Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen
Rekisterin sisältämät tiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana sekä muita tilauksen ja uutiskirjeiden toimittamiseksi tarvittavia tietoja.
Tietolähteet: Asiakas syöttää tiedot itse
Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: 
Lasten lahjatalo.fi/Jasmel Oy
Harri Matikka
Puhelin 040 5516 888
Sähköposti: asiakaspalvelu@lastenlahjatalo.fi 
Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla
 
&n
Jatka

Ostoskorissa
 
Ostoskorisi on tyhjä
Eniten ostetut
 
01.58963 Dominoralli 2
02.HS440 Dominoralli 1
03.40250 Käsinukke siili
04.40048 Käsinukke harakka
05.68650 Dominoralli 3
06.40277 Käsinukke sammakko
07.40253 Käsinukke orava
08.40093 Käsinukke pupu
09.81850 Magneettionkipalapeli
10.46100 Pujottelulauta
11.40251 Käsinukke kettu
12.70730 Puupalikat 100 kpl.
13.SO218 Kaupunkilaisperhe
14.40080 Käsinukke koira
15.51953 Lastenhuoneen kalusteet
16.51957 Nukkekoti 3 kerrosta
17.40034 Käsinukke leppäkerttu
18.40294 Käsinukke strutsi
19.49550 Rytmimunat 4 kpl.
20.SO204 Maatilan perhe
21.53960 Rytmimunat varrella
22.51951 Keittiön kalusteet
23.58990 Naulauspeli XL
24.65042 Sateenkaaripallo
25.18240 Helmenkuljetusradat 3 kpl.
26.18440 Onkipeli mustekalat
27.78910 Pujottelunallet
28.40096 Käsinukke lammas
29.51904 Olohuoneen kalusteet 2
30.UC135 Käsikulkuset nahkahihnalla, 5 kelloa
Arviot
 
Tuotteista ei ole tällä hetkellä arvioita
Kieliasetukset
 
Finnish
verkkokauppa -ratkaisut.fi